...


Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Klan Hisashi

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Klan Hisashi taj Pon Jun 08, 2015 7:09 pm

~Klan Hisashi~

Prošlost klana:

Klan Hisashi je jedan od drevnih klanova poznat po svojim vatrenim tehnikama i sposobnostima kontrole uma. Grupa čarobnjaka osnovala je pre mnogo godina organizaciju Kaikishoku (Total Eclipse), čiji je glavni cilj bio okupljanje najtalentovanijih nosilaca neobičnih sposobnosti i njihovo korišćenje zarad postizanja apsolutne moći. Kada su drugi narodi i klanovi saznali za postojanje ove organizacije, stupili su u otvoren rat protiv nje i uspeli da pobede, ali je sukob trajao čitavih pet godina. Nakon ogromnih gubitaka koje je pretrpela u ratu, organizacija je vremenom nestala i o njoj ne postoji mnogo zapisa i informacija u vremenu posle rata. Veruje se da su preživeli članovi organizacije osnovali sopstveni klan te da je tako nastalo klan Hisashi.

Prvi zabeleženi glavešina klana je Hashirama Hisashi, mudrac i čarobnjak čije su neverovatne moći i danas obavijene velom misterije. Mnogi su ga se plašili, a on nije oklevao da svoje moći iskoristi u korist svog klana, što mu je omogućilo da se lako domogne ogromne vlasti i bogatstva, i da svoj klan uzdigne na nivo velikih klanova. Bio je okrutan i ostao je upamćen kao uništitelj mnogih naroda i zemalja koje su se usudile da se suprotstave njegovoj vlasti.

Čistokrvni potomci klana imaju vatreno crvenu kosu koja je simbol njihovog porekla i moći. Neguju moći kontrole uma, ali nema svaki pripadnik klana takve sposobnosti, te je prava retkost da neki član probudi ove moći. Članovi klana imaju i moć pretvaranja u lavove, sa kojima imaju posebnu povezanost još iz vremena postojanja organizacije Kaikishoku. Klan Hisashi ne polaže mnogo na fizičku snagu i upotrebu oružija, već vrednuje strategiju i kontrolisanje posebnih sposobnosti.

Trenutni starešina klana je Carolina Hisashi, prvi ženski vođa i jedini preostali čistokrvni potomak.

Članovi klana

Ime i prezime: Carolina Hisashi
Godine: 22
Moći i oružija: Vatra, lavlje moći
Prošlost:Carolina Hisashi je poslednji čistokrvni potomak klana Hisashi, i trenutni glavešina. Veoma rano je izgubila roditelje i ne zna mnogo toga o njima, samo ono što je uspela da pročita u knjigama klana. Do svoje dvanaeste godine bila je u sirotištu, kada je usvojena. Njeni usvojeni roditelji poginuli su u saobraćajnoj nesreći pre pet godina, a i sama Cale je bila teško povređena u udesu. Provela je čitav mesec u komi. Nakon nesreće njen glavni cilj je postao obnova klana i vraćanje njegove stare slave.
Slika:Ime i prezime: Dein Keichi
Godine: 20
Moći i oružija: Voda i vetar, katana
Prošlost: Dein je siroče koje je Cale upoznala u sirotištu i koje je zavolela kao brata. Izgubili su kontakt nakon što je Cale usvojena, ali kada je doživela nesreću, Dein se pojavio u bolnici i od tada su nerazdvojni. Njegov cilj je da pronađe svoju porodicu i sazna istinu o svom poreklu i moćima.
Slika:


Ime i prezime: Takai Hisashi Zensuke
Godine: 21
Moći i oružija: Vazduh
Prošlost: Takai je polukrvni član klana, i nije nasledio karakteristične moći. Odlično vlada vazduhom, i dosta je cenjen u klanu. Često se ne slaže sa metodama koje klan koristi pri izvršavanju poslova i pokušava da stvari uradi na svoj način. Njegov cilj je da jednog dana postane vođa klana.
Slika:


Ime i prezime: Lena Hisashi
Godine: 19
Moći i oružija: Voda i zemlja, kakikomi tehnika
Prošlost: Lena je polukrvni član, ali nije nasledila ni jednu od karakterističnih sposobnosti klana. Zbog posebne kakikomi tehnike(omogućava joj da pisanjem menja realnost u određenoj meri) koju poseduje, klan Hisashi i klan njene majke sukobili su se kada je došlo vreme da preuzme svoj deo odgovornosti u poslovima klana. Lena je odlučila da se pridruži klanu svog oca i pomogne u restauraciji njegove stare slave.
Slika:


Ime: Bell
Starost: ???
Moci: ???
Proslost: Bell je veštica koja se pojavila niotkuda kada je Cale doživela nesreću i ubrzo postala njen glavni savetnik. Ne zna se mnogo toga o njoj, i niko zapravo ne dolazi u kontakt s njom ukoliko ona to ne želi. Pomogla je svim članovima klana oko kontrole moći, a sama poseduje nepoznate moći čija jačina stalno varira.
Slika:

Pogledaj profil korisnika http://arpg.serbianforum.info

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu